Profitron Oy on laadukkaiden audioalan laitteiden maahantuoja ja myyjä Suomessa. Yhtiön vetäjänä toimii Pekka Paukku, “alan mies”, jolla on yli 30 vuoden kokemus ammattiaudiolaitteista ja -ratkaisuista useiden alan arvostetuimpien huippumerkkien parissa.

Tarjoamme huippuluokan audiolaitteita laatua ja kunnon työvälineitä arvostaville äänentoiston ammattilaisille sekä laatu- ja sounditietoisille harrastajille.

DYNACORD

Tuomme maahan perinteikkäitä, jo legendaarisia saksalaisia Dynacord-äänentoistolaitteita, jotka tunnetaan laadustaan, kestävyydestään ja ennen kaikkea soundistaan. Ei ihme, että Dynacord on alan ammattilaisten keskuudessa saanut lempinimen “keikkamiehen mersu”.   :-)

Dynacord-äänentoistolaitteiden kasvavaan ammattilaiskäyttäjien ryhmään kuuluu edustava joukko kansainvälisiä ja kotimaisia huippuartisteja, bändejä, johtavia tapahtuma- ja esitystekniikan toimittajia, teattereita jne.

Dynacordin monipuolisesta äänentoistolaitteiden tarjonnasta löytyy myös älykkäät, toimivat ja laadukkaat ratkaisut julkisten tilojen (koulut, kirkot, ravintolat, musiikki- ja monitoimitalot jne.) äänentoistotarpeisiin.

Tutustu Dynacord mikserivahvistimien, mikserien, päätevahvistimien, signaali- ja kaiutinjärjestelmäprosessorien, kaiutinjärjestelmien ja kaiuttimien valikoimaan lähemmin osoitteessa www.dynacord.com. 

GHIELMETTI

Sveitsiläinen Ghielmetti on laadukkaiden ja toimintavarmojen audio-, video- ja data-kytkentäpaneelien johtavia maailmanmerkkejä vaativimpaan broadcast- ja studiokäyttöön. Tutustu web-sivuilla www.ghielmetti.ch

SCHULZE-BRAKEL

Saksalainen Schulze-Brakel on erikoistunut broadcast-haastattelu- ja live-äänitysmikrofonien erikoistuulisuojiin, jotka tehdään tilaustyönä ja voidaan varustaa tilaajansa logolla, kuten päivittäin on esim. TV-uutislähetyksissä, ajankohtaisohjelmissa ja reportaaseissa totuttu näkemään.

Uutuutena nyt myös mikrofonien logokaulukset sekä karvapintaiset, tuulen suhinaa tehokkaasti vaimentavat “softie”-tuulisuojat. Lisätietoa tuotteista www.schulze-brakel.de       

STAGECLIX

Digitaaliset “triple-diversity” langattomat lähettimet ja vastaanottimet ammattilaisille.

Yllämainittujen tuotteiden lisäksi meiltä löytyy ratkaisuja julkisten tilojen (koulut, kirkot, ravintolat, teatterit jne.) äänentoistotarpeisiin laajasta ammattilaismerkkien valikoimastamme. Katso lisää tuotteet-sivulta.http://www.dynacord.comhttp://www.ghielmetti.chhttp://www.schulze-brakel.deTuotteet.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3